De vele toepassingen van duurzaam en natuurlijk kurk van Amorim

Kurk, ik heb er zelfs jeugdherinneringen aan. Het zal ergens in de jaren 70 zijn geweest dat je kurk op muren plakte of er vloeren van maakte. Kenners vertellen me dat kurk nooit is weggeweest, maar na die periode ben ik het niet vaak meer tegengekomen. Maar tijden veranderen en kurk is definitief terug, hip, gaaf, vet, cool, wat je het nu ook noemen wilt. Anno 2016 zijn we onder de indruk van de vele toepassingen van duurzaam en natuurlijk kurk van Amorim.

Naast materiaal voor vloeren en muren vind je nu ook onderzetters, dienbladen, snijplanken, kommetjes, flessenrekken, schalen, wijnkoelers, placemats, kantoorartikelen, meubels en nog veel veel meer van kurk. Wij vullen regelmatig ons assortiment aan met de bijzonder fraaie en duurzame producten van Amorim, Portugal.

Bekijk het volledige assortiment kurkproducten.

En zonder gekheid, we hebben zelf de placemats van Amorim elke avond op tafel liggen, de witte uitvoering. We vinden ze mooi, ze passen in ons interieur, en bovendien zijn ze praktisch, en door de waslaag makkelijk schoon te maken als de balsamico of de wijn er overheen gaat. Natuurlijk materiaal in huis, dat voelt gewoon goed!

Over Amorim Cork Composites

Amorim’s Mission Statement is veelbelovend:

We value cork, designing sustainable composite solutions for multiple applications.

Wil je meer weten over Amorim bezoek dan de website van Amorim Cork Composites.

Of lees alles over Amorim’s duurzame werkwijze en doelstellingen: