Hoi! Wij zijn Ecoteca!

Ecoteca (Eco, voor een beter milieu, en teca, een verzameling) is ontstaan omdat we vaak op zoek zijn naar ecologische producten voor eigen gebruik, maar niet kunnen vinden. Te veel producten met een te zware footprint. Laten we die vervangen door milieuvriendelijke materialen, hergebruik in plaats van wegwerp, energiezuinig en -schoon.

Het assortiment van Ecoteca  bevat producten die voldoen aan de hedendaagse eisen op gebied van duurzaamheid, schone energie en fair trade. Goed voor de wereld die we delen, goed voor jou. Onze maatstaf: alleen producten die we zelf ook graag gebruiken. 

Dit beloven wij

 • Snelle service

  Bestel je voor 13:00 uur op werkdagen dan heb je in 99% van de gevallen je bestelling de volgende dag al in huis, centraal verzonden door onze shipping partner vanuit Amsterdam. Is er een kink in de kabel dan hoor je dat van ons.
 • Heldere communicatie

  Heb je vragen over onze producten of diensten dan kun je tijdens werktijden via Whatsapp Chat op nummer 06 83 833 783 contact met ons opnemen. Per e-mail kan ook, dan ontvang je binnen 24 uur een antwoord retour. 
 • Veilig en betrouwbaar shoppen

  Ecoteca is opgezet met bewezen technologie. Betalingen verlopen via een beveiligde verbinding en worden afgehandeld door onze payment provider Icepay waar we nu zo’n 10 jaar uiterst tevreden over zijn. Bestellen en betalen bij Ecoteca doe je met een gerust hart.

  Online betalingen in deze webshop worden veilig afgehandeld door ICEPAY

 • Tevredenheidsgarantie

  Jouw tevredenheid staat voor ons voorop, daarom gaan we ver om het jou naar de zin te maken. We streven naar een vlekkeloze shop, puik assortiment, snelle service, maar mocht er toch iets anders lopen dan je zou wensen, dan kun je altijd contact met ons opnemen en dan zorgen we voor een oplossing. Bovendien kun je je bestelling binnen 14 dagen zonder opgave van reden herroepen.

Ons Team

Ecoteca wordt gerund door ons, Bas en Romano. Vrienden voor het leven en zakelijk partners sinds 2005. Eerder zetten wij de community Netsamen, het  ideologisch advertentieplatform Buzzbie en het samenwerkingsverband We-unite op. Ecoteca is het logisch gevolg van onze intentie iets bij te dragen aan het verfraaien van deze toch al mooie wereld. We hopen dat we met dit initiatief ook jou iets moois kunnen bieden.

Bas

Bas

Marketing en klantenservice
Romano

Romano

Accounting en Techniek